dijous, 7 de novembre del 2013

Genoveva Margalef serà la nova alcaldessa del Perelló dilluns vinent

Pren el relleu a Ferran Cid fruit del pacte de govern entre PSC i ERC al municipi

1 / 2
La socialista Genoveva Margalef prendrà possessió dilluns vinent, en un ple extraordinari a l’Ajuntament (19  hores), com a nova alcaldessa del Perelló en substitució de Ferran Cid. El relleu es produeix d’acord amb el pacte de govern signat entre PSC i ERC després de les eleccions del 2011 i que revalidava el subscrit en el mandat anterior. Avui mateix se celebra el ple de renúncia de Cid.
Margalef ha destacat que durant aquests dos anys s’han consolidat un seguit de projectes iniciats en l’anterior mandat com la millora de la xarxa de subministrament d’aigua que ara té com a objectius la renovació de la canonada del Patracoll, 5 quilòmetres totalment nous, una actuació que permetrà també augmentar l'amplada del camí. “Ens permetrà ampliar l’abastament d’aigua al terme”, ha destacat. La prioritat continua, doncs, sent la millora de les aigües pluvials i del subministrament d’aigua potable.
També és un objectiu per a aquest mandat aprovar el Pla d’Ordenació Urbana Municipal que passarà el tràmit definitiu un cop recollides en la redacció del projecte les recomanacions d’Urbanisme.
Entre altres coses, Margalef ha assenyalat que el govern continuarà apostant per la necessària col·laboració entre l’Ajuntament i les entitats i associacions del municipi. “El suport a la seva tasca és molt important perquè contribueixen a fer del Perelló un poble amb molta vida”.
Finalment, ha detallat els esforços per fer front a les retallades i permetre mantenir oberts dos serveis com la Llar d’Infants i l’Escola de Música. Així mateix, ha valorat molt positivament la bona salut econòmica de l’Ajuntament. “En això sóc molt estricta, complim la llei d’estabilitat pressupostària i ho continuarem fent”.