dilluns, 11 de novembre del 2013

Comunicat del PSC amb motiu de l’ensorrament dels edificis 5-7 del carrer Garrofer a Tortosa

El regidor Enric Roig i el senador Joan Sabaté s’han desplaçat al lloc del sinistre, que ha causat danys en una vianant

1 / 4

En relació a l’ensorrament que s’ha produït aquest migdia als edificis 5-7 del carrer Garrofer, al barri de Santa Clara, a Tortosa, el PSC:
-Lamentem, en primer lloc, els danys que ha patit una vianant a qui desitgem la seva ràpida recuperació
-Celebrem que no hi hagin hagut altres danys personals tenint en compte la dimensió de l’ensorrament. 
-Confiem en què ràpidament es pugui solucionar la situació de les persones que han quedat aïllades a les seves cases com a conseqüència de l’ensorrament
- Des de la responsabilitat política, denunciem l’alcalde de Tortosa i el govern de CiU pel retard en l’actuació en aquest espai. Es tracta d’una situació que hem denunciat en els tres darrers plens de l’Ajuntament i que malauradament ha dut al gran ensurt que s’ha viscut avui al centre de Tortosa. Això constata lamentablement que han iniciat manifestament tard aquesta actuació.
-Exigim, per tant, a Bel que compleixi les seves obligacions com alcalde, actuant d’immediat en els casos d’emergència quan hi ha risc per a les persones d’acord amb els poders que li atorga la legislació vigent, i que l’Ajuntament actuï on calgui per evitar de nou situacions com aquesta perquè amb la seguretat de les persones no s’hi juga. 

El PSC de Tortosa denuncia la inactivitat del Govern Municipal davant els casos d’edificis en mal estat

El PSC de Tortosa adverteix de la gravetat que el govern continuï sense intervenir al Garrofer