dimecres, 19 de gener del 2011

Joan Curto optarà a la reelecció a l'alcaldia de Camarles


L'assemblea del PSC va escollir per unanimitat dilluns el seu candidat amb vista a les muncipals de maig vinent, que presentarà una llista molt renovada

L'assemblea local del PSC de Camarles va escollir dilluns a la nit Joan Curto candidat a les eleccions municipals del 22 de maig vinent. D'aquesta manera, Curto optarà a la reelecció com alcalde del municipi amb una canditatura que ja ha anunciat que serà força renovada respecte als darrers comicis. Curto ha detallat la important feina feta al municipi durant el darrer mandat, que ha permès dotar el municipi d'un nou poliesportiu, un centre de dia, un centre d'avis, que actualment s'està acabant de construir, un nou accés per l'Ampolla i el camí natural que enllaça amb el GR 92, entre altres actuacions. A més, també s'han fet importants obres de millora en la urbanització de carrers a Camarles i als dos ligallos.

Joan Curto Querol té 58 anys i té dos fills. És l'alcalde de Camarles i conseller comarcal. És membre de l'executiva local del PSC. És constructor, promotor i agricultor.