dilluns, 11 d’abril del 2011

El PSC presenta l'única alternativa real per recuperar la il·lusió i governar Deltebre de forma seriosa i responsable

El Centre Cívic i Cultural es va omplir de gom a gom per conèixer la candidatura que encapçala José Emilio Bertomeu

El PSC va omplir dissabte a la nit, amb més de 500 persones, el Centre Cívic i Cultural de Deltebre en la presentació de la candiatura socialista que encapçala José Emilio Bertomeu, l'única alternativa real per recuperar la il·lusió i governar Deltebre de forma seriosa i responsable. “Tenim un programa realista, seriós, basat en propostes de futur per construir un municipi molt millor”, va assegurar Bertomeu, tot afegint: “un programa que toca de peus a terra, que no fa volar coloms”.

El candidat socialista va destacar que la confecció de la llista respon a la creença de la feina d'equip, sense personalismes, per configurar un projecte seriós i ambiciós. “Tinc la sort de comptar amb un equip plural, preparat, il·lusionat, que té ganes de treballar per aquest poble i per la seva gent, persones amb bones idees, que s'estimen Deltebre i tenen ganes de donar-li nous aires i nous impulsos”. De la candidatura també en va destacar l'honradesa i la senzillesa, “un equip guanyador que es deixarà la pell els dies que venen i els posteriors pel poble i pel seu ajuntament”.

Durant la presentació, Bertomeu va lamentar que el poble “hagi perdut la il·lusió pel resultat d'una gestió municipal d'un govern que no ha sabut estar a l'alçada de les expectatives, ja que no s'ha visualitzat cap canvi, i en alguns aspectes hem anat clarament enrere”. Davant d'aquesta gestió erràtica, el candidat socialista va assenyalar que la candidatura que encapçala es compromet a buscar solucions als problemes del municipi, amb gent nova que garanteixi l'estabilitat . “No tenim les solucions a la crisi, però sabrem afrontar-la i donar resposta als problemes que patim”, va subratllar durant el parlament, “tenim un programa per governar l'avui, el present, i encarar més ben preparats el futur. I sobretot il·lusió, perquè sense il·lusió no es pot construir el futur”.

L'acte va ser molt animat i participatiu, amb moments molt emotius com el suport públic que el candidat va rebre de la seva dona i els seus quatre fills. La gran festa dels socialistes de Deltebre va acabar amb l'actuació de la rondalla de Deltebre.
 
Candidatura PSC de Deltebre
 
1. JOSÉ EMILIO BERTOMEU RIO


José Emilio Bertomeu Rio va nàixer a La Cava ( Tortosa) el 12 de març de 1964; fill de Pepito "del Blanquet" i Emilia "del Sillero" . Va realitzar els estudis de BUP a l'Immaculada de Tortosa i es va especialitzar en l'àmbit de la comptabilitat i la banca a l'Acadèmia Cots de Tortosa. Està casat i té quatre fills.

Des del punt de vista de la política, José Emilio Bertomeu s’hi va implicar des de molt jove, amb només 22 anys. El 1987 va formar part de la llista i el 1991 també, aconseguint representació (oposició). El 1995, va formar part del govern municipal i va assumir les àrees de Serveis Socials, Sanitat, Promoció Econòmica, Protocol i Equipaments, carteres de les que va ser responsable fins al 2003.

A nivell associatiu José Emilio sempre ha estat força vinculat a entitats locals. L'any 1987 va sortir per primera vegada a la Passió. Va ser membre fundador del Grup Cultural d'Opinió i de la revista "Arrels". Ha estat vinculat al món agrari com a secretari de la Unió de Colliters i actualment forma part de la junta de la Societat Cultural, Recreativa i Agrària la Ribera de l'Ebre i de la junta directiva de l’Associació de veïns de Riumar.

2. JOAN ALGINET ALIAU

Llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la UAB i estudiant d’un Màster de Lideratge per a la Gestió Política i d’un Postgrau d’Habilitats Directives i Comunicació per la UAB.

3.SONIA BERTOMEU FRANCH ( Independent)

Administrativa empresa familiar i vinculada a l’organització del bou capllaçat de Jesus i Maria.

4.FRANCESC FRANCH CASTELLS ( Independent)

Empresari de la construcció i membre de l’Espiga d’Or i la Coral.

5.NATALIA VALLS FERREIRO ( Independent)

Diplomada en Turisme, funcionària de l’Ajuntament de Tortosa i secretària del CD La Cava.

6.LAURA NAVARRO COSTES ( Independent)

Mestra d’Educació Infantil al Col·legi l’Assumpció.

7.ALEIX FERRE RIBES ( Independent)

Mestre d’Educació Infantil a Amposta, estudiant d’humanitats i entrenador nacional de Futbol.

8.JOAQUIM GILABERT LLEIXÀ

Comercial i membre de l’executiva local del partit. Vinculat a BATU’CAVA.

9.MARCEL·LA OTAMENDI ESCODA

Militant del partit, pagesa ,vicepresidenta d’ADAS i vinculada al sector pesquer.

10.SUSAN MARTIN FABRA

Militant del partit, membre de l’executiva local, tècnica administrativa i recepcionista del Delta Hotel.

11.JOAQUIM FRANCH BERTOMEU ( Independent)

Jove agricultor.

12.YOLANDA ROVIRA PRATS

Militant del partit, membre de l’executiva local i treballadora social.

13.ROQUE MORELLO TOMAS

Militant del partit i soci de la Societat de Caçadors Sant Miquel de la Cava.

14.ARANTXA PAULINO ROIG ( Independent)

Estudiant de delineant, jutgessa a la Federació Catalana de Twirling i membre de junta del Twirling la Cava. Es sòcia de l’Asociació de Joves de la Cava.

15.MARCEL FERRI CELMA ( Independent)

Té estudis de Grau Mitjà de Conducció d’Activitats Físiques al Medi Natural i estudis de Grau Superior d’Animador d’Activitats Físiques Esportives . És membre de CREU ROJA Deltebre i vinculat a l’Associació de la Passió.

16.MARIA ELENA RODRIGUEZ COLOMINES

( Independent) Mestressa de casa, vinculada al Club Pati. Veïna de la Urbanització Riumar.

17.FRANCESC CASANOVA BERTOMEU ( Independent)

Jubilat, membre de la junta dels Jubilats i Pensionistes de la Cava, expresident de la Societat de Caçadors i regidor de l’Ajuntament entre 1987 i 2003.

18.CRISTINA PRATS NAVARRO ( Independent)

Mestressa de casa, veïna del Barracot i membre de l’Associació Local de la Dona i dels Jubilats i Pensionistes de la Cava.

19.LLUIS MIRANDA FABRA

Militant del partit. Treballador del CODE. Entrena l’equip femení del CD LA CAVA i és membre de l’Associació de Veïns Lo Barracot.

20. ERUNDINA CASTELLS CASANOVA ( Independent)

Mestressa de casa, membre del Grup Sevillanes Poderío i membre de l’Associació Local de la Dona de la Cava.

21.JOSE RAMON CASTELLS GESTI

Empresari i aqüicultor, president de FEPROMODEL. Regidor en diversos mandats i membre de l’executiva local del partit i de l’executiva de la Federació del PSC de les Terres de l’Ebre.