dissabte, 16 d’abril del 2011

Els professionals de la comunicació premien Antoni Espanya amb el Micro Obert 2010



Antoni Espanya, candidat del PSC a l'alcaldia d'Amposta i exdirector dels serveis territorials d'Agricultura, ha rebut aquest matí per part de la presidenta del Col·legi de Periodistes a les Terres de l'Ebre, Amparo Moreno, i del seu vicepresident, Josep Baubí, el premi Micro Obert. Es tracta del principal guardó que atorguen els professionals de la comunicació del territori a aquelles personalitats, institucions i organitzacions que més han contribuít al llarg de l'any a afavorir la feina de la premsa per tal d'elaborar una informació més plural, contrastada i, per tant, de qualitat. Espanya va obtenir 35 punts en la votació realitzada entre els periodistes i professionals de la comunicació, molt per sobre de la resta dels nominats.

En el transcurs de l'acte s'ha lliurat el Micro Tancat a l'acalde d'Ascó, Rafael Vidal. També s'ha fet un reconeixement públic a la trajectòria professional del periodista Joan Esteller i Sancho. En acabar, la periodista Mònica Cid, directora de les emissores de la Cadena SER a Reus, Tarragona i Móra d'Ebre, ha pronunciat una interessant conferència sobre "La ràdio privada a les Terres de l'Ebre, una experiència personal". Els guardons entregats enguany han estat obra de l'artista ceramista Joan Panisello, una peça que reproduïa una carxofa, que identifica en l'argot de la premsa una de les eines de treball més importants d'un periodista, el micròfon.

A l'acte, hi han assistit diferents membres de la candidatura del PSC d'Amposta, entre altres personalitats del món polític i periodístic de les Terres de l'Ebre.