dilluns, 3 de desembre del 2012

El govern de Ginestar es marca com a prioritats la posada en marxa del Centre de Dia i del consultori



L’alcalde, Josep Maria Domènech, destaca que, tot i la crisi, s’ha pogut continuar invertint i estan previstes diverses  actuacions del programa “Viure al Poble” 

L’alcalde de Ginestar, Josep Maria Domènech, considera que, tot i la crisi econòmica actual, s’han pogut mantenir bona part de les actuacions previstes a l’inici d’aquest mandat. Entre aquestes, les relacionades amb el programa Viure al Poble, de rehabilitació del nucli medieval de la població. Així, durant el 2013 s’iniciaran les obres de l’església Vella i s’habilitaran l’Oficina de Turisme i el centre d’interpretació. També està previst per a l’any vinent iniciar les obres d’urbanització dels carrers de l’entorn, una inversió de 814.000 euros que finança en un 50% els fons FEDER”, ha afegit.

Una altra de les que té previst realitzar el consistori és la segona fase de rehabilitació del carrer Sant Antoni a través del PUOSC i també l’arranjament de diversos camins amb àrid triturat, amb un pressupost de 66.000 euros i que ha de dur a terme l’Agència Catalana de Residus.

A més, l’Ajuntament, ha mantingut el seu compromís de subvencionar en un 60% els llibres d’ensenyament obligatori dels alumnes del municipi. “En un moment en què moltes famílies ho estan passant malament, des de les administracions hem de fer tots els esforços i garantir els drets elementals més bàsics”.

Respecte als projectes que Domènech considera vitals durant aquest mandat, hi ha el consultori, que s’està negociant que entri dins de les previsions del departament de Sanitat, i la posada em funcionament del Centre de Dia.