dilluns, 17 de desembre del 2012

Núria Ventura revalida el compromís de dur la veu de l'Ebre al Parlament

Ha pres possessió com a diputada en la constitució del Parlament de la X Legislatura reclamant que les persones siguin l'eix central de les polítiques públiques

Núria Ventura ha pres possessió aquest matí del càrrec de diputada al Parlament de la X Legislatura amb el compromís ferm de tornar a ser la veu de l'Ebre al Parlament. Ventura considera que aquesta nova etapa, no exempta de dificultats, però a la vegada carregada de reptes, té com a principal objectiu la reactivació econòmica, i la generació de llocs de treball; garantir una salut i una educació públiques de qualitat, i situar, sobretot, a les persones com a eix central de les polítiques públiques. "Hem de trobar resposta als problemes dels joves, dels aturats, dels jubilats, de tots aquells que pateixen més directament els efectes de la crisi i les retallades".

Foto: www.parlament.cat
En aquest sentit, ha tornat a reivindicar: "Una de les principals prioritats d'aquesta X Legislatura ha de ser tirar endavant les accions necessàries en la lluita contra la pobresa, amb uns índexs alarmants. Hem d'abocar tots els esforços a eradicar el que s'ha tornat a convertir en una de les principals xacres socials del nostre país".