dilluns, 11 de març del 2013

"L'Ebre i Tarragona diuen avui prou des de Tortosa"

La presidenta del PSC de l'Ebre, Maria Beltran, destaca l'èxit de la manifestació contra l'atur i la corrupció d'avui a Tortosa en defensa dels drets socials i laborals i per la regeneració democràtica

La presidenta del PSC de l'Ebre,  i alcaldessa de Tivenys, Maria Beltran, ha destacat que avui han estat les Terres de l'Ebre les protagonistes de la reivindicació a tota la província, ja que només s'ha fet a Tortosa. "Avui des del nostre terrritori reivindiquem els nostres drets laborals i socials i el rebuig a les retallades dels govens de CiU i PP que ens han fet tornar enrere trenta anys". Per això, segons la dirigent socialista, cal continuar lluitant amb esforços per defensar una salut i educació pública de qualitat, a favor de l'atenció a les persones i contra l'atur i la reforma laboral. "Diem prou a l'austericidi al qual ens estan sotmetent els goversns conservadors".

Beltran també ha revalidat el compromís dels socialistes amb la regeneració democràtica. "Tots els polítics no són iguals, però entenem el malestar i preocupació de la ciutadana i per això des del PSC hem proposat un seguit de mesures per lluitar contra la corrupció i per afavorir aquesta necessària regeneració".