dilluns, 26 de maig del 2014

Antoni Espanya: “Hem fet un pas més per fer més transparent la gestió municipal”

El ple d’Amposta aprova per unanimitat les dues mocions dels socialistes per la transparència de la gestió corrent i també sobre el magatzem Castor
El Grup Municipal Socialista a l’Ajuntament d’Amposta ha celebrat avui l’aprovació per unanimitat de les dues mocions presentades al ple per fer més transparent la despesa corrent municipal i una altra també per exigir transparència respecte al magatzem Castor. “A partir d’ara tota la ciutadania d’Amposta podrà conèixer mensualment en què ens gastem els més de 7 milions d’euros anuals dedicats a la despesa de béns i serveis”, ha subratllat el portaveu socialista, Antoni Espanya. Així, tal com s’ha acordat en el ple, després de passar per la Comissió mensual d’Hisenda, es penjarà a la web municipal una relació de totes les factures de més de 1.200 euros, on es detallarà el concepte i la quantitat. Segons els dirigent socialista “hem fet un pas més en la transparència de la gestió municipal en un àmbit tan sensible com la despesa corrent.” Espanya ha tornat a recordar que altres ajuntaments ja ho estan aplicant.

Quant a la moció en relació al magatzem Castor que s'ha aprovat per unanimitat, també s’ha acordat traslladar l’acord d’organitzar un acte tècnic informatiu al Museu de les Terres de l’Ebre. 

D’altra banda, els socialistes han donat les gràcies avui als 799 votants del PSC a Amposta en les eleccions europees que es van celebrar ahir, tot i que han manifestat la seva preocupació pel fet que un 58% d’electors es van quedar a casa.