dimarts, 13 de novembre del 2012

El PSC de l'Ebre dóna suport a la vaga general de demà i aturarà la campanya electoral

La cap de llista dels socialistes ebrencs a les eleccions, Núria Ventura, assitirà als actes de protesta contra les retallades demà a Tortosa

El PSC de l'Ebre se suma a la convocatòria de vaga general convocada pels sindicats i aturarà durant tota la jornada de demà la campanya electoral. La candidata, Núria Ventura, participarà tant en la concentració del matí a la plaça del Bimil·lenari, a les 12, com en la manifestació de la tarda que sortirà a les 18 hores des de la plaça del Carrilet, tots dos actes a Tortosa.

"Avui els ciutadans del nostre territori pateixen més retallades, més pobresa, amb un 38,7% de la població en risc d'exclusió social,  i tenen menys protecció social, per aquest motiu demà donem suport a la vaga", ha manifestat Ventura. La dirigent socialista ha afegit que les polítiques d'austeritat de CiU i PP fan que avui les Terres de l'Ebre tinguin 16.000 persones a l'atur. "Lluitem contra aquestes retallades que són ideològiques i contra la reforma laboral aprovada per tots dos partits que és una greu involució en els drets aconseguits".