dimarts, 13 de novembre del 2012

Núria Ventura: “El sector agroalimentari ha de continuar sent motor de desenvolupament econòmic a les Terres de l'Ebre”



La cap de llista de l’Ebre a les eleccions, Núria Ventura, revalida l’aposta socialista per un sector vital i aposta clarament per la producció, la venda i el consum a km0.

La candidata del PSC de l’Ebre a les eleccions al Parlament i diputada, Núria Ventura, ha fet públiques avui algunes de les propostes dels socialistes en referència a un sector tan important a les Terres de l’Ebre com l’agroalimentari . “Aquest ha de continuar sent el motor econòmic de les Terres de l’Ebre i per això el sector necessita el suport dels governs de la Generalitat i de l’Estat en col·laboració amb les institucions europees ”. És per això que la primera proposta passa per la redacció i impuls d'un Pla Estratègic Nacional de suport a l’agricultura i l’alimentació. L’aposta socialista amb aquest sector va més enllà i el programa electoral contempla el foment del cooperativisme agrari, un decret de venda directa i el compromís amb les xarxes de proximitat, amb una aposta clara per la producció, la venda i el consum a km0.

En una visita aquest matí al mercat d'Amposta, acompanyada per membres de la candidatura ebrenca a les eleccions del Parlament del 25N, Ventura s'ha mostrat convençuda que “aquestes propostes no només dinamitzen el sector agroalimentari sinó també el sector comerç, serveis i turisme, que hi estan estretament lligats” . 

El sector agroalimentari ocupa actualment a les Terres de l'Ebre 3.000 persones aproximadament i genera un volum de negoci anual de 800 milions d'euros.