dijous, 8 de novembre del 2012

Marcelino Iglesias: “El nostre projecte és construir els Estats Units d'Europa”



El portaveu del PSOE al Senat i expresident aragonès dóna suport al PSC en unes eleccions “consequència del fracàs de CiU”

El  portaveu del PSOE al Senat i expresident aragonès, Marcelino Iglesias, ha pronunciat aquest vespre la conferència-col·loqui “La Solució Federal” en què ha deixat clar que el projecte dels socialistes és la construcció dels Estats Units d'Europa “que doni resposta al gran desafiament del món modern que és la globalització”. “No és un moment de dividir i d'aixecar fronteres sinó de sumar”.

En aquest sentit, ha deixat clar: “Volem donar suport al PSC i a la candidatura de l'Ebre davant unes eleccions molt importants que són conseqüència del fracàs d'un govern que ha estat incapaç de donar sortida a una crisi econòmica important i que ha fet tot tipus de retallades i que va a unes eleccions creant un problema més gran”.

Iglesias ha donat suport a la posició federalista del PSC, “que aposta pel diàleg des del coneixement de l'estructura del país”, i ha apostat per la reforma i actualització de la Constitució.

També ha recordat la lluita contra el transvasament de l'Ebre en la que van anar unides les Terres de l'Ebre i l'Aragó. “Vam defensar el riu d'aquell projecte que tenia el govern del PP de fer el transvasament al qual va donar suport el govern de Catalunya liderat pels nacionalistes de CiU, transvasament que finalment els socialistes vam aturar”.