divendres, 9 de novembre del 2012

Núria Ventura: “En temps difícils cal serietat i rigor, seny i ambició, i per això cal votar PSC”



La cap de llista dels socialistes de l'Ebre, Núria Ventura, acompanyada pels candidats i candidates, i un bon nombre de militants i simpatitzants han enganxat aquesta mitjanit el cartell electoral que marca l'inici de la campanya electoral amb vista a les eleccions al Parlament. "El dia 25 de novembre no volem la independència de Catalunya sinó com sortim de la crisi, com creem ocupació, com salvem els aturats, quin suport donem al teixit productiu, com reactivem els sectors estratègics, quin model educatiu i quina universitat volem al nostre país i quin sistema sanitari, públic o privat", ha contraposat, tot afegint, "decidim com lluitem contra la pobresa, si ho fem amb caritat o amb drets i igualtat d'oportunitats."

La dirigent socialista ha estat contundent: "El dia 25 de novembre  en hi juguem el nostre futur i també el dels nostres fills i filles". Per això, ha instat la ciutadania a no entregar el país a aquells que s'han dedicat els darrers dos anys a retallar indiscriminadament i a desmantellar els serveis públics, en clara al·lusió als governs del PP a Espanya i CiU a Catalunya. "No podem entregar el país a aquells que només beneficien els rics i poderosos i asfixien la classe treballadora", ha instat Ventura.  

Per això, ha conclòs, l'aposta socialista és la més sensata. "En temps difícils cal serietat i rigor, seny i ambició, i per això cal votar al PSC."