dijous, 22 de novembre del 2012

El PSC de l'Ebre tanca divendres la campanya electoral a Ulldecona, Bítem, Els Muntells i Sant Jaume d'Enveja

El PSC de l'Ebre tancarà divendres la campanya electoral amb motiu de les eleccions del 25 de novembre vinent al Parlament de Catalunya. Ho farà amb actes a Ulldecona, Bítem, Els Muntells i Sant Jaume d'Enveja. 

A Ulldecona, la candidatura ebrenca, encapçalada per la cap de llista, Núria Ventura, estarà al mercat setmanal. Cal recordar també, que a les 13 hores, a la plaça Catalunya, es realitzarà l'acte i lectura de manifest amb motiu del Dia Contra la Violència de Gènere.

A Bítem, l'acte electoral tindrà lloc a les 19.30 hores al Casal de la Unió Recreativa. Hi intervindran Tere Castellà, portaveu del Grup Socialista a Bítem; Joan Sabaté, senador, i Dolors Bel, regidora a l'Ajuntament de Tortosa i candidata a les eleccions.

També a les 19.30 hores es realitzarà el míting a Els Muntells, a l'Auditori, i a les 21.30 hores a Sant Jaume d'Enveja, a la Sala Multiusos de la plaça Marcel·lí Domingo. Hi intervindran, l'alcalde de Sant Jaume i candidat, Joan Castor Gonell; l'alcalde de Mas de Barberans i candidat, Josep Maria Lleixà, i la diputada i cap de llista ebrenca, Núria Ventura. 

Avui els socialistes han fet campanya al mercat de Deltebre i assistiran a l'Acte Central del PSC a Barcelona d'aquesta tarda.