dimarts, 20 de novembre del 2012

El PSC de Tortosa denuncia la mala gestió de les inundacions i demana la dimissió de Felip Puig



Els socialistes critiquen el retard inacceptable en decretar l’alerta i el desgavell absolut que té conseqüències gravíssimes al municipi

El PSC de Tortosa ha lamentat avui de nou la mort d’una persona com a conseqüència dels aiguats de dissabte i ha expressat el seu condol als familiars de la víctima. Així mateix, ha agraït l’esforç fet pels cossos de seguretat, protecció civil, personal educatiu i voluntaris per tal de fer front a les inundacions que van afectar el municipi.  El grup municipal Socialista es va posar en contacte amb el govern i va oferir la seva col·laboració i ajuda, personant-se en els llocs més afectats.

El greu episodi que es va produir dissabte, però, no pot quedar sense resposta política, segons els socialistes, perquè es va fallar en tots els sentits, ja que els serveis de metereologia i el d’emergències de la Generalitat no van advertir a la població del temporal. Aquest es va iniciar a les 15.30 hores i fins a les 18.15 hores no es va decretar la prealerta del pla Inuncat, quan ja s’havien produït la majoria de destrosses i, malauradament, un home havia perdut la vida.

“Exigim responsabilitats al senyor Felip Puig i volem una condemna clara per part de l’alcalde, li demanem que no oculti la pèssima gestió feta perquè es tracta del govern del seu partit, no es pot denunciar una situació de tanta gravetat amb la boca petita”, ha reclamat el portaveu del grup, Antoni Sabaté.

Els socialistes també han denunciat que Puig, el germà del qual, han recordat, és el director del Servei de Metereologia, comparegués tan sols davant TV3 i que no es reunís amb cap alcalde socialista. 

Per tot això, des del PSC es demana la dimissió del conseller per la seva pèssima gestió d’aquest episodi.