dijous, 5 de febrer del 2009

Les obres a l'Àngol d'Alcanar, previstes per a la primavera


El Grup Municipal Socialista d'Alcanar arrenca el compromís de Foment de reiniciar les obres de l'Àngol aquesta primavera

Ricard Bort i Diego Alcoba, acompanyats de la diputada Lluïsa Lizárraga, es reuneixen amb la secretària d'Estat d'Infraestructures, Josefina Cruz

Les obres de la cruïlla de la N-340 amb la població d'Alcanar, l'Àngol, es reemprendran aquesta primavera. Aquest és el compromís que el Grup Municipal Socialista d'Alcanar va arrencar ahir durant la reunió mantinguda amb la secretària d'Estat d'Infraestructures del Ministeri de Foment, Josefina Cruz, en què li van exposar la necessitat de reiniciar amb celeritat aquesta obra transcendental perquè es tracta d'un dels punts més perillosos de la xarxa de carreteres catalana. A la reunió, hi van assistir el portaveu del grup, Ricard Bort, el regidor Diego Alcoba, i la diputada al Congrés Lluïsa Lizárraga.

Bort va fer ahir una valoració molt positiva de la visita perquè la secretària va assenyalar que des del ministeri s'està treballant fort per reiniciar l'obra aquesta primavera després que s'hagin ja rectificat les deficiències tècniques que s'havien produït en el projecte a requeriment de l'Agència Catalana de l'Aigua. De fet, aquesta mofificació comportarà un increment del pressupost de l'obra d'aproximadament uns 900.000 euros, un 40% més del previst inicialment.
D'altra banda, durant la visita, el grup socialista també va exposar la necessitat de realitzar una millora en l'encreuament de la N-340 per accedir a les Cases d'Alcanar, una actuació que el ministeri va acordar estudiar.