dijous, 20 de juny del 2013

El PSC d’Amposta proposa un servei de menjador específic aquest estiu per a infants i adolescents en risc de patir una alimentació insuficient

Han entrat una moció per al ple de demà
1 / 2
El Grup Municipal del PSC d’Amposta ha entrat una moció amb vista al ple de demà en què demana que s’habiliti aquest estiu un servei de menjador específic adreçat a infants i adolescents de la ciutat en risc de patir una deficient alimentació. La proposta arriba amb motiu de la fi del curs i, per tant, del tancament dels menjadors escolars per garantir que els xiquets i xiquetes continuïn rebent una prestació alimentària suficient i de qualitat.
La iniciativa, que s’ha tirat endavant en diversos municipis, recorda que “la gana no fa vacances”. El portaveu del grup, Antoni Espanya, ha recordat que l’actual situació de crisi econòmica està afectant a tots els sectors de la societat, “però de forma més intensa a aquells col·lectius més vulnerables, entre ells, la infància i l’adolescència. “ Per aquest motiu, ha fet una crida a la resta de grups a donar-hi suport. “Els que defensem els valors de la solidaritat no ens podem quedar amb els braços creuats, hem d’actuar”. Per això proposen que s'habiliti el servei des de l’Ajuntament, en col·laboració amb les entitats públiques i/o privades que es consideri oportunes.