dijous, 13 de novembre del 2014

Francesc Miró: "Treballem per fer llista del PSC en tots els municipis del Montsià"

Ho ha assenyalat en el transcurs de la reunió territorial que el grup socialista de la Diputació ha tingut avui amb alcaldes, alcaldesses, regidors i regidores de la comarca en què també han visitat Mercocamara a Amposta
El diputat socialista i portaveu del PSC de l'Ebre, Francesc Miró, que és candidat a l'alcaldia d'Amposta, ha assenyalat avui que estan treballant per fer llista socialista a tots els municipis del Montsià. "Afrontem les municipals del 2015 amb moltes ganes, hem estat, estem i estarem al costat de la gent, aquesta és la premisa que ens avala, perquè som municipalistes i som conscients que aquestes eleccions seran clau perquè la ciutadania necessita un PSC fort per donar resposta als reptes de futur, som el partit de la gent". Els socialistes han aprofitat per reclamar igualtat de serveis. "Tots hi tenim dret, siguem municipis petits o grans".
Miró ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la visita que el grup municipal Socialista de la Diputació de Tarragona ha fet a la comarca del Montsià on s'ha reunit amb alcaldes i regidors i també ha visitat l'empresa citrícola Mercocamara d'Amposta. Una vegada més des del PSC s'ha tornat a insistir en la importància del suport al sector agroindustrial. Mercocamara produeix actualment 200 tones diàries de cítrics, unes 40.000 tones en la temporada anual. Exporta majoritàriament als països de la Unió Europea, tot i que també ho fa als EUA, i a altres països com el Brasil, amb una distribució sobretot a grans supermercats.