dijous, 13 de novembre del 2014

Visita a Mercocamara en suport a l'esforç del sector agroindustrial

El grup socialista de la Diputació va recórrer les instal·lacions de l'empresa que ha aconseguit superar els anys de dificultats i torna ja a produir 40.000 tones de cítrics a l'any



El candidat a l'alcaldia d'Amposta i diputat provincial, Francesc Miró, ha insistit en la importància d'oferir suport al sector agroindustrial i a l'emprenedoria al municipi que reverteix en positiu en el conjunt de les Terres de l'Ebre. Mercocamara, que ha sabut superar les dificultats consegüents a la crisi econòmica i que havia arribat a produir 100.000 tones anuals, actualment ha recuperat ja part del seu potencial i produeix 200 tones diàries de cítrics, unes 40.000 tones en la temporada. 

L'empresa citrícola exporta majoritàriament als països de la Unió Europea, tot i que també ho fa als EUA, i a altres països com el Brasil, amb una distribució sobretot a grans supermercats. 
La visita va formar part del contacte territorial de treball que acostuma a realitzar el grup Socialista amb regidors i regidores, alcaldes i alcaldesses socialistes, en aquest cas de la comarca del Montsià, i en què també aprofiten per analitzar la situació dels diferents sectors socioeconòmics del territori.