divendres, 18 de febrer del 2011

Comunicat sobre l'MTC

Segons les informacions publicades en relació al fet que el President de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Artur Mas, hauria demanat al President del Govern Central que el futur Magatzem Temporal Centralitzat (MTC) s’ubiqui a Ascó.

Tenint en compte que aquesta informació aniria en la línea de declaracions fetes per membres del Govern català, com les del conseller del Govern de la Generalitat, el Sr. Lluís Recoder, en les que deia que el Govern de la Generalitat no s’oposaria a la decisió del Govern Central referent a la ubicació del MTC.

Des del PSC de les Terres de l'Ebre entenem aquestes informacions com molt greus i preocupants per la gent que vivim i estimem la nostra terra, és per això que entenem necessari fer públic aquest comunicat:

1. Manifestar i reiterar clarament el nostre posicionament rotundament contrari a qualsevol intent d’ubicació a Ascó del MTC.

2. Reclamar al President de la Generalitat de Catalunya, Sr. Artur Mas, que sigui fidel a la paraula donada i que respecti la voluntat de la gent d’aquestes terres i que no potenciï ni accepti, de cap manera, l’ubicació a Ascó del MTC.

3. Donem suport a les declaracions fetes aquesta setmana pel portaveu del Grup Parlamentari del PSC, Sr. Miquel Iceta, en les que reiterava l’oposició a l’emplaçament a Ascó del MTC.

4. El PSC de les Terres de l'Ebre es compromet a fer una frontal oposició a la ubicació a Ascó del MTC, pels motius que ha donat i reiterat el President Montilla i que avui segueixen sent de plena vigència.

5. Donem suport a la Plataforma en els actes que convoqui, en que deixin ben clara i palesa l'oposició del territori i de la seva gent, entenent que aquest és el moment més crític i, per tant, és quan més necessita visualitzar aquesta oposició el més clara i nítidament possible.

6. Demanem a tota la gent de les Terres de l’Ebre i de Catalunya que faci costat a la gent de la Ribera d’Ebre i de la Terra Alta en defensa de la nostra terra.