dimecres, 9 de febrer del 2011

Genoveva Margalef, candidata a l'alcaldia del Perelló

Els principals objectius són consolidar la renovació del municipi, amb el POUM, i l'impuls al turisme i l'activitat cultural


El PSC del Perelló ha escollit Genoveva Margalef com a candidata a l'alcaldia del Perelló, càrrec que ha ocupat aquest mandat fins al novembre de 2010, fruit del pacte de govern al municipi. Els principals objectius de Margalef per als pròxims quatre anys al municipi són consolidar-ne la renovació, iniciada fa quatre anys, amb la finalització del POUM i la urbanització de sectors urbans. També és prioritari culminar el procès de l'escola de música municipal, fomentar el turisme amb actuacions tant a la zona costanera com a la d'interior, i el suport a les entitats i associacions del poble, i a l'activitat cultural.

Genoveva Margalef Valiente. Té 49 anys i té dos filles. És llicenciada en Ciències Econòmiques i Empresarials per la UB, funcionària de l'Estat en excedència, i directora de l'IDECE des del març de 2006. És regidora de l'ajuntament del Perelló des del 2003. Ha estat alcaldessa des del juny 2007 al novembre de 2010, i actualmemt és primera tinet d'alcalde. És membre de l'executiva de la Federàció del PSC de les Terres de l'Ebre.