dimarts, 15 de febrer del 2011

Vicky Giménez, candidata a l'alcaldia de l'Ampolla

Els principals objectius són: optimitzar els recursos municipals, generar la participació ciutadana, millorar l’estructura del poble i impulsar les activitats socials, esportives i culturals


El PSC de l'Ampolla ha escollit Vicky Giménez com a candidata a l'alcaldia amb vista a les eleccions municipals de maig vinent. Per al PSC-PM de l’Ampolla és imprescindible optimitzar la gestió municipal, no augmentant els impostos, disminuir la despesa, per posar fi a l’endeutament. Giménez ha afegit també que “és prioritari generar els mecanismes de participació ciutadana en totes i cadascuna de les propostes municipals per aconseguir consens per la millora dels serveis, les infraestructures i l’estructura del poble”. Així, la candidata ha constatat l'aposta per un desenvolupament ordenat i sostenible, que augmenti la qualitat de vida i alhora potenciï el turisme. “També és fonamental contribuir, des del govern municipal, a impulsar les activitats de les diferents entitats i associacions del poble, fent èmfasi molt especialment en la implicació dels i les joves en la vida municipal.”
 
Vicky Giménez Ismael, 42 anys, casada i amb dos fills. Doctora en Química. Funcionària del cos de professors/es d’ensenyament secundari, especialitat de Física i Química. Professora a la Facultat de Química de la URV de 1993 a 1997. Professora en diversos centres de secundària de 1998 a 2007. Responsable de la Secció de Centres i Alumnes dels serveis territorials d’Educació a les Terres de l’Ebre el curs 2007/08. Directora de les zones educatives Ribera d’Ebre i Terra Alta des del curs 2008/09.

Regidora-portaveu del grup municipal del PSC-PM a l’Ampolla des de l’octubre de 2007. Consellera del grup municipal del PSC al Consell Comarcal del Baix Ebre des del juny de 2010. Membre de l’executiva de l’Agrupació local del PSC i secretària de la Mesa del Consell de Federació XVI del PSC a les Terres de l’Ebre. Forma part de la junta de diverses associacions locals: Associació de mares i pares d’alumnes de l’escola Mediterrani, Associació Escola de Música Enharmonia i Associació de Veïnes i Veïns de l’Ampolla.