dissabte, 19 de febrer del 2011

Josep Solé Arnal, candidat socialista a l’alcaldia de Móra d’Ebre


Ha estat presentat avui en un acte públic en què ha rebut el suport de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros

Josep Solé Arnal ha estat presentat avui com a candidat a l’alcadia de Móra d’Ebre en un acte públic on ha rebut el suport de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros. Solé Arnal substitueix a l’actual alcalde, Josep Solé Biosca, i ha anunciat que la seva serà una candidatura que apostarà per continuar la bona feina desenvolupada durant els dos darrers mandats. “Amb l’actual govern, encapçalat per l’alcalde, Josep Solé Biosca, ha canviat el tarannà, la manera d’actuar del nostre Ajuntament, aproximant-lo a les persones i invertint per poder tirar endavant diferents projectes per pal·liar les mancances històriques al municipi”, ha emfasitzat durant l’acte. Així, entre altres, s’ha pogut iniciar la remodelació del nucli antic a través de la Llei de Barris, i s’han creat diferents equipaments “que demostren que Móra d’Ebre continua sent capital, donant serveis a la resta de la comarca, i a comarques veïnes de la Terra Alta i el Priorat”. I ho ha exemplificat enumerant obres com la piscina coberta; la millora de l’estadi municipal amb la instal·lació de gespa artificial; l’arxiu comarcal; la caserna dels Mossos d’Esquadra; l’helicòpter i l’ambulància medicalitzada; l’Escola Oficial d’Idiomes, i la remodelació de la llar de jubilats, entre altres.

Solé Arnal ha situat avui entre els principals objectius per al nou mandat acabar de desplegar la llei de Barris; construir un complex lúdico-turístic a l’entorn del castell i l’Aubadera; l’ampliació del polígon industrial, i la construcció d’una nova escola pública, entre altres.

JOSEP SOLÉ ARNAL. Nascut a El Pinell de Brai (Terra Alta), el 1958. Està casat i té una filla. Diplomat en Professorat d'Educació General Bàsica i Llicenciat en Filosofia i Ciències de l'Educació per la Universitat de Barcelona. Durant la legislatura 1999-2003 va ser regidor a l’oposició del Grup Municipal del PSC a l’Ajuntament de Móra d’Ebre i Conseller comarcal a l’oposició i portaveu del Grup Municipal Socialista al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre. Durant la legislatura 2003-2007 va ser tinent d’alcalde del PSC a l’Ajuntament de Móra d’Ebre. Regidor de governació, comerç i esports. Durant la legislatura 2007-2011, tinent d’alcalde, i regidors d’esports, transports, agricultura, indústria i obres i serveis. És president de l’empresa municipal Móra d’Ebre BUS. Ha estat president del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre des del 2005 al 2009 i actualment n’és vicepresident. És membre de diferents entitats com La Riuada, Amics del
Castell,  Associació de Ràdio Móra, entre altres.