dilluns, 21 de febrer del 2011

El PSC de Roquetes escull Miquel Castelló candidat a l'alcaldia i li demana que lideri el canvi necessari al municipi


El programa incidirà en les polítiques adreçades a fomentar l'ocupació, la millora de les finances municipals i recuperar la qualitat democràtica a l'Ajuntament


“Malgrat tots els intents d'arraconar-nos políticament per aquells que van perdre les eleccions ara fa quatre anys, la presència de tantes persones en un dels actes més importants per a qualsevol partit polític, com és l'elecció del candidat a l'alcaldia, demostren que estem vius i més forts que mai”, va destacar Miquel Castelló divendres passat, poc després de ser escollit candidat a l'alcaldia de Roquetes. I és que la Sala Clavé de la Lira de Roquetes es va omplir de gom a gom divendres a la nit en una assemblea que va transmetre sobretot il·lusió i confiança per recuperar l'alcaldia i recuperar el diàleg a l'Ajuntametn i un alcalde que respecti les regles del joc democràtic. “Em sento amb més força i preparació que mai per contribuir a resoldre els difícils reptes que se'ns plantegen, i em sento també molt acompanyat per emprendre aquest llarg camí que ens ha de portar a les eleccions del mes de maig”, va remarcar Castelló. El principal objectiu dels socialistes roquetencs és contribuir a canviar la situació que avui viu el municipi i millorar-ho, “sabent que en un context tan especialment complicat caldrà l'ajut de tothom, però sent conscients també que cal un lideratge clar i fort”. I és que la situació avui al municipi és molt diferent a la que van deixar els socialistes fa quatre anys. “L'ajuntament avui és molt més pobre econòmicament i democràticament, i més de set-cents conciutadans no tenen feina i volen respostes, especialment d'aquells que representen a l'administració que els és més propera”.

Per aquet motiu, Castelló ha avançat que el programa prioritzarà les polítiques adreçades a crear ocupació i afavorir el benestar de les persones. També incidirà en la millora de l'estat econòmic de l'Ajuntament i recuperar la qualitat democràtica. Cal recordar que en les passades eleccions un pacte de govern entre forces tan dispars com ERC, PP, CiU i Independents van deixar al PSC, que havia guanyat les eleccions i aconseguit sis dels tretze regidors, a l'oposició.

Miquel Castelló Merino. Està casat i té tres filles. Regidor de l'Ajuntament de Roquetes pel PSC des de l'any 1987. Ha estat Vicepresident del Consell Comarcal del Baix Ebre, diputat provincial i delegat del Govern de la Generalitat a les Terres de l'Ebre. Membre de la Comissió de Control de Caixa Tarragona entre l'any 1991 i el 2006, va ser president d'aquesta Comissió. És administratiu i actualment treballa d'assessor de la Subdelegada del Govern de l'Estat a Tarragona. És tècnic en administració d'empreses i actualment estudia Ciencies Polítiques a la UNED. Entre les seues aficions hi ha l'esport (és declara seguidor del Roquetenc i del Barça), el cinema, llegir, escoltar música i la pesca.