divendres, 4 de febrer del 2011

El PSC de Flix escull Marc Mur candidat a l'alcaldia

Rellevarà Òscar Bosch i té com a principal prioritat emprendre les accions necessàries que minimitzin l'impacte de la crisi sobre la ciutadania


L'assemblea local del PSC de Flix va escollir dimecres a la nit Marc Mur com a nou candidat a l'alcaldia de Flix. Mur substituirà l'actual alcalde, Òscar Bosch. La prioritat per al nou candidat, després del gran volum d'inversió que s'ha fet a Flix, és la dinamització econòmica del municipi i la millora dels serveis i la qualitat de vida dels veïns i veïnes. “En aquests moments difícils, l'Ajuntament ha d'exercir un lideratge fort i entendre que els esforços s'han de centrar en la creació d'ocupació, així com en emprendre accions que minimitzin l'impacte de la crisi sobre els ciutadans, amb optimisme realista i cercant fórmules noves i imaginatives”, ha resumit el nou candidat.

Quant a la lllista, Mur ha avançat que combinarà experiència amb renovació, “una candidatura oberta, amb bons gestors, amb l'objectiu bàsic de transmetre confiança”.

Marc Mur Bagés. Té 43 anys, va nàixer a Reus i viu a Flix. Està casat i té dos fills. És llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona, Màster en Gestió i Dret Local per la Universitat Autónoma de Barcelona i curs de doctorat en Dret Penal per la Universitat de Lleida. És advocat. Ha estat regidor de l'Ajuntament de Flix, tinent d'Alcalde i diputat provincial.