dimarts, 1 de febrer del 2011

Francesc Miró optarà a la reelecció com a alcalde de Godall


Els principals objectius són la generació de llocs de treball, amb la posada en marxa del polígon industrial, l'impuls al turisme i dotar de més serveis el municipi


El PSC de Godall va escollir dissabte passat l'actual alcalde Francesc Miró com a candidat a les eleccions municipals del 22 de maig vinent. El candidat socialista afronta els comicis amb l'objectiu d'assolir la majoria suficient, tot manifestant la seva predisposició que, en cas d'aconseguir la victòria, afavorirà la participació de tots els partits polítics per garantir la governabilitat del municipi.

Entre els principals eixos del programa socialista per a la població montsianenca hi ha, sobretot, afavorir la creació de llocs de treball, per la qual cosa es proposa desenvolupar el polígon industrial. Miró també considera clau per a Godall la potenciació del turisme com a sector econòmic emergent. I un altre dels compromisos és dotar de més serveis i infraestructures el municipi, així com executar l'última fase de la pavimentació i serveis de la resta de carrers del municipi. “Posarem en marxa un seguit de mesures per incentivar econòmicament el municipi perquè la gent s'hi quedi a viure”, ha emfasitzat Miró.

Francesc Josep Miró Melich. Va nàixer a Roquetes i té 50 anys. És pare de dos fills. És especialista en Disseny, Mestre Industrial i ha cursat estudis de Pedagogia. És alcalde de Godall des de 1999. Primer secretari de l'Agrupació Comarcal del Montsià, és secretari d'Acció Parlamentària del PSC de l'Ebre i diputat provincial. Ha estat conseller comarcal del Montsià i vicepresident del mateix organisme.