dilluns, 14 de febrer del 2011

José Emilio Bertomeu acusa d'erràtic el govern de Gervasi Aspa


El candidat del PSC posa com exemples la pujada d'impostos als comerços i les obres de Riumar

El candidat del PSC a l'alcaldia de Deltebre José Emilio Bertomeu ha fet balanç dels últims mesos de govern de Gervasi Aspa i ha arribat a la conclusió que cal un canvi en la gestió i orientació de la política municipal per fer front als problemes que pateix el municipi des d'una òptica real i responsable. Per a José Emilio la pujada de la taxa d'escombraries als comerços i les obres de Riumar són una mostra de les polítiques "erràtiques" que el govern de Gervasi Aspa està duent a terme i que demostren "improvisació, poc control i una visió excessivament electoral." Per al candidat del PSC, el govern d'Aspa està essent un "problema" per a molts veïns del poble.
Els socialistes han manifestat estar totalment en desacord en la pujada excessiva de la taxa d'escombraries als comerços del poble que en la majoria de casos s'han pujat un 200 % i que en temps de crisi és una greu irresponsabilitat. "Gervasi Aspa, segons José Emilio, viu en campanya electoral permanent i pren les mesures en funció del rèdit electoral que pugui obtenir. Entenc el malestar dels comerciants, la llei està vigent des de 2004 i fins ara no s'ha aplicat, s'ha hagut d'esperar la crisi i les dificultats per aplicar-la."

Per altra banda, José Emilio Bertomeu ha posat com exemple les obres de Riumar i la mala execució de l'obra que s'està duent a terme. El PSC s'ha sumat a la denúncia que els partits de l'oposició han presentat a l'oficina d'Anti-frau per posar de manifest els incompliments de l'empresa constructora amb els acords del contracte d'obra. "Riumar, és una oportunitat per al futur del turisme, per això necessita obres, però obres ben fetes i executades que no limitin el nostre potencial turístic" ha conclòs el candidat socialista.