divendres, 11 de febrer del 2011

La diputada Núria Ventura és la setena diputada del Parlament amb més presència a la xarxa social twitter

L'alcaldessa d'Ulldecona, Núria Ventura, és la setena diputada del Parlament amb més presència a la xarxa social twitter, segons es desprèn d'un estudi realitzat pel Twittòmetre de Ciutadella. Així, Ventura ha escrit un total de 1.518 tweets. De fet, la diputada i alcaldessa és un dels polítics de les Terres de l'Ebre amb més activitat a les xarxes socials, una dedicació que considera clau per guanyar proximitat amb la ciutadania. El mateix estudi indica que els diputats del Partit dels Socialistes s'imposen a twitter en el nombre de seguidors, sumant-ne un total de 21.921, que han estat acumulats pels divuit representants socialistes al Parlament de Catalunya.


Ventura té blog propi www.nuriaventura.blogspot.com, i té 688 seguidors al Twitter. També té 1.542 amics al seu perfil del facebook.

El Twitòmetre de Ciutandella té la intenció de conèixer les preferències de la xarxa social sobre els diputats del Parlament de Catalunya. Per això, l'objectiu, segons ha fet públic en el mateix estudi, és radiografiar cada quatre mesos l'estat dels comptes personals dels diputats. Ciutadella és el programa setmanal d'actualitat sobre el Parlament de Catalunya de la Xarxa de Televisions Locals (XTVL).