dijous, 10 de febrer del 2011

Joan Ferré, candidat a la reelecció a l'alcaldia d'Aldover

El centre de dia, l'escola bressol i habilitar una zona d'aparcaments són les prioritats per al pròxim mandat


El PSC d'Aldover ha escollit Joan Ferré candidat a l'alcaldia d'Aldover, càrrec que ha ocupat els dos darrers mandats. Ferré afronta els comicis amb una important acció de govern que ha permès, entre altres, el cobriment de la pista, que s'acabarà aquest mes d'abril, la posada en marxa del Centre d'Interpretació del Riu, previst per a finals d'aquest mes, i les millores que s'han realiltzat en diferents carrers del municipi.

El candidat socialista ha anunciat que la llista amb què concorrerà a les eleccions serà força renovada, sobre la base de l'actual, incoporant molta gent jove i on hi haurà una presència majoritària de dones.

Entre els objectius per al pròxim mandat hi ha el desenvolupament de diferents actuacions de millora al municipi que cal continuar tirant endanvat, tot i les circumstàncies actuals. Així serà prioritària la posada en marxa del centre de dia, de l'escola bressol, per a la qual ja s'han adquirit els terrenys, i habilitar una bona zona d'aparcaments, amb els terrenys també comprats. A més, Ferré ha incidit que s'ha de continuar, no només amb el manteniment, sinó amb la remodelació de les piscines.

Joan Ferré Franquet. Va nàixer el 1943. Administratiu. Actualment compagina la feina de pagès amb el càrrec d'alcalde d'Aldover, que ocupa des de fa dos mandats. És soci de totes les entitats del municipi.