dimarts, 8 de febrer del 2011

Maria Beltran optarà a la reelecció com alcaldessa de Tivenys


La construcció de les piscines, una de les reivindicacions històriques, el servei a les persones i les millores en camins i carrers, avalen la candidatura socialista

El PSC de Tivenys ha escollit l'actual alcaldessa, Maria Beltran, com a candidata a les eleccions de 22 de maig vinent. Beltran es presenta a la reelecció amb un important bagatge d'acció de govern en què el més destacat ha estat la construcció de les piscines, una de les reivindicacions més històriques del municipi. Però aquesta no ha estat l'única obra destacada a Tivenys, sinó que el poble ha vist com en els dos darrers mandats, amb els socialistes al capdavant, es capgirava una situació d'absoluta paràlisi. Altres obres executades durant aquests darrers quatre anys han estat la millora de diferents carrers i camins, i també la construcció d'un pou, el projecte de a depuradora i la creació del Centre d'Interpretació de la Pesca. A més, Beltran i el seu govern han posat especial èmfasi en el servei a les persones (escola bressol, menjador escolar, casal de la Gent Gran, casal d'estiu...).

Un dels principals objectius del nou programa socialista al municipi és optimitzar els recursos per continuar donant a les persones els serveis actuals i ampliar-los. “Continuarem reivindicant de les administracions superiors les actuacions necessàries per al nostre municipi, no permetrem fer marxa enrere a tot el que hem aconseguit per millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes”, ha apuntat, destacant entre les prioritats la construcció del centre de dia.

Maria Beltran Piñol, va nàixer a Tortosa el 1962, viu a Tivenys, està casada i té una filla. És Graduada Social per la Universitat Rovira i Virgili. Alcaldessa de Tivenys els dos darrers mandats, és secretària d'Organització del PSC de les Terres de l'Ebre. És diputada provincial. És sòcia de pràcticament totes les associacions del muncipi i participa activament en tots els esdeveniments que s'hi desenvolupen.