dimarts, 17 de maig del 2011

Antoni Espanya apel·la al vot útil per al PSC el 22 de maig



El candidat socialista contraposa la solvència del seu projecte a la desesperació de darrera hora del candidat de CiU


El candidat a l'alcadia, Antoni Espanya, ha apel·lat avui a tota aquella gent que vol un canvi a Amposta que facin un vot útil per al PSC el 22 de maig vinent. “Som la garantia d'un canvi ordenat, sense ensurts, sense temptacions d'usar la màxima institució municipal com a plataforma de promoció independentista o continuar-la usant com a eina clientelar. “La nostra única i exclusiva prioritat serà l'eficiència en la gestió dels recursos municipals, ajudar a les empreses a mantenir i millor l'activitat i assessorar a les persones desocupades en la recerca de treball”, ha explicat. I és que difícilment cap formació podrà tornar a presentar en el futur un tàndem de la solvència política com el que presenta en aquestes eleccions el PSC, amb Antoni Espanya i Lluïsa Lizárraga, que cal recordar que han ostentat i ostenten importants responsabilitats polítiques en els govern de la Generalitat i a Madrid. “Tenim un projecte molt meditat i treballat a vuit anys vista i una candidatura ben preparada per governar, que recull les sensibilitats del teixit social del nostre municipi i dels diferents sectors professionals”, ha afegit Espanya.

El dirigent socialista ha volgut contraposar la solvència del seu projecte “a la desesperació de darrera hora del candidat de CiU”. “El senyor Ferré està prometent de tot, a tort i a dret, a tothom, entitats, empreses i nouvinguts, entre altres, per conservar la cadira d'alcalde a qualsevol preu”, ha denunciat Espanya, que ha tornat a lamentar: “Quan només falten cinc dies per a les eleccions ha presentat un simulacre de programa electoral davant l'evident manca de projecte de CiU. Aquesta ha estat la característica que ha dominat el govern del senyor Ferré: la improvisació constant i la manca de projecte propi, i la crítica agressiva cap al PSC com a adversari a batre en aquestes eleccions”.

Finalment, ha fet una crida a la població, a les entitats i a les empreses, i molt especialment als comerços perquè recordin la gestió tan mediocre del govern de CiU: “El greu perjudici al comerç per la manca de planificació de les obres del centre; el forat d'1.700.000 euros de l'escorxador municipal, encara per resoldre; la demanda de prop de 5 milions d'euros interposada contra l'ajuntament per haver permès funcionar els multicinemes durant vuit anys sense la preceptiva llicència; la manca d'interès en resoldre el finançament de les escoles de música de les Societats Musicals; la poca transparència en l'adjudicació d'obres i contractació de personal, i la pujada de l'IBI urbà en un 70% els darrers deu anys són el resultat de 24 anys de govern amb còmodes majories absolutes que han derivat en una fatiga i una relaxació i que, a la vegada, han comportat una pèrdua d'eficàcia i il·lusió per respondre a les expectatives de la gent d'Amposta”.