dilluns, 16 de maig del 2011

El PSC d'Amposta felicita a la ciutadania per la seva implicació en la Festa del Mercat a la Plaça

La candidatura d'Antoni Espanya aposta per potenciar-ne el seu atractiu cultural i turístic, donant-li projecció exterior i amb una direcció artística al llarg de tot l'any
El candidat a l'alcaldia, Antoni Espanya, ha volgut felicitar avui a la ciutadania per la seva implicació en la Festa del Mercat a la Plaça, ja que ha estat fonamental per aconseguir una de les edicions més participatives i animades i per a mantenir la intensitat durant els tres dies en què s'ha rememorat l'Amposta de principis del segle XX. Els socialistes han valorat molt positivament els espectacles que s'han desenvolupat, “ que han estat de molta qualitat”, i consideren clau la feina feta pels actors, cantants, balladors, “la majoria d'ells aficionats que han estat assajant moltes setmanes abans de la festa”, i també la tasca desenvolupada per les entitats musicals, les escoles de dansa, els gremis professionals, les associacions juvenils, mestres, professors i monitors de lleure, i els Amics dels Cavalls, entre altres entitats. “Des del PSC volem agrair l'esforç i felicitar a tots els que han fet possible la Festa”, ha manifestat Espanya.
La potenciació d'aquest esdeveniment forma part dels compromisos de la candidatura d'Antoni Espanya inclosa en el programa electoral. Així, avui ha destacat novament que des del PSC es treballarà per donar-li una projecció exterior més important, fent encara més partícep a la gent de la ciutat i a aquelles entitats que potencialment s'hi puguin implicar, i posant en marxa una direcció artística tot l'any. “Ha de ser un dels nostres actius principals com a a atractiu cultural i turístic, un element clau de promoció econòmica, que influenciï en tots els sectors, des del comerç a la restauració, i que a la vegada ens projecti a fora”, ha tancat.