diumenge, 22 de maig del 2011

Antoni Espanya fa una crida perquè la ciutadania expressi més que mai la seva opinió a Amposta

El candidat a l'alcaldia pel PSC a Amposta, Antoni Espanya, acompanyat de la seva esposa i de la numero 2 de la candidatura, Lluïsa Lizárraga,  ha exercit aquest matí a les 11 el seu dret a vot al col·legi electoral de l'institut Ramon Berenguer IV. El candidat socialista ha fet una crida a la participació per tal que la ciutadania expressi més que mai la seva opinió en la jornada electoral d'avui. "Tot i que només sigui cada quatre anys, i malgrat la crisi i els problemes econòmics generals i particulars, hem d'aprofitar aquestes oportunitats per expressar de la millor manera possible la nostra opinió", ha assenyalat l'acaldable.

Espanya ha recordat que fa quatre anys 5.000 ciutadans es van quedar a casa i no van exercir el seu dret a vot. "Això fa que la jornada sigui incompleta i, per tant, demanem als ampostins i ampostines que surtin, que aprofitin aquest dia esplèndid de primavera per fer sentir la seva veu".

El candidat seguirà la jornada electoral des de la seu del PSC d'Amposta, situada al carrer Lope de Vega, número 23, acompanyat de la número 2, Lluïsa Lizárraga, i de la resta de la candidatura. Durant tot el dia visitarà els diferents col·legis electorals per saludar els membres de les taules, els apoderats i interventors. Finalment, ha desitjat que no hi hagi cap incidència i que la jornada es pugui desenvolupar amb tota normalitat.