diumenge, 22 de maig del 2011

Joan Sabaté fa una crida a la participació i es mostra esperançat amb la resposta de Tortosa


El candidat del PSC a l'alcaldia de Tortosa, Joan Sabaté, ha exercit a les 10 del matí el seu dret a vot a les Escoles de Remolins. Sabaté, acompanyat de la seva esposa i d'altres membres de la candidatura, ha celebrat que la jornada es desenvolupi en un dia esplèndid "de primavera a Tortota, de Mediterrani", i  ha manifestat la confiança en què l'electorat compleixi el més aviat possible "amb l'obligació que tots tenim democràticament a través del nostre vot per decidir el futur de la ciutat, al marge que ho hem de fer diàriament al llarg dels quatre anys de mandat".

L'alcaldable ha assegurat que afronta la jornada electoral amb molta tranquil·litat i amb molta esperança fruit d'una bona campanya en què "hem treballat molt i ho hem fet amb un equip renovat, cohesionat, il·lusionat i molt capaç, per tot això estem esperançats del que serà la resposta del poble de Tortosa per avui."

Sabaté passarà la jornada electoral amb la candiatura socialista i tot l'equip de campanya. Durant tot el dia recorrerà els diferents col·legis electorals per saludar als membres de la taula, als interventors i apoderats. El candidat socialista ha confiat que no es produeixi cap incidència i que la jornada electoral pugui funcionar amb tota normalitat.