dimarts, 10 de maig del 2011

El PSC d'Amposta destaca el bon desenvolupament de la campanya i la resposta de la ciutadania a les seves propostes

Contrasta amb el baix perfil de la campanya de CiU, intentant passar el més desapercebuts possible

El PSC continua amb la seva intensa campanya a Amposta i aquest matí, la candidatura encapçalada per Antoni Espanya ha estat present al mercat dels dimarts amb una paradeta, explicant a la ciutadania les seves propostes i recollint les seves principals inquietuts. Aquest contacte amb la gent ha estat la principal aposta de la campanya socialista que ja ha realitzat fins avui quatre actes amb una important participació, com han estat l'homenatge a les diferents candidatures socialistes al municipi, la presentació de la candidatura, el concert per als joves organitzat a la Lira i la festa infantil de diumenge passat. “Tenim molt bones sensacions”, ha assenyalat avui Espanya, que ha subratllat que l'objectiu és no relaxar-se i continuar treballant per explicar el projecte i donar a conèixer un equip que està preparat per governar Amposta. “Estem treballant força i en sintonia amb la gent per aconseguir el necessari canvi en la gestió política municipal que avui demanda la ciutat després de l'apreciable cansament que denota l'actual govern municipal”, ha reblat. Avui, a més, la candidatura socialista iniciarà avui el porta a porta electoral per tenir un contacte encara més directe amb les necessitats de la gent.

Per contra, el candidat socialista ha lamentat el baix perfil de la campanya de CiU que quan només fan falta onze dies perquè es tanqui la campanya a penes han explicat quines són les seves propostes de futur per a la ciutat. “Estem convençuts que és una estratègica premeditatda per tal de passar de puntetes”, ha afirmat Espanya, que ha destacat que el programa de CiU no es pot qualificar ni tans sols així, sinó de “miniprograma amb quatre propostes electorals”. “Segurament aquesta manca de presència de CiU es deu també al fet de no voler respondre a les moltes problemàtiques que han acumulat al llarg dels darrers quatre anys, moltes encara per resoldre.”

Finalment, Espanya ha tornat a lamentar la manca de respecte institucional que continua tenint el candidat convergent, Manel Ferré, respecte a l'esforç inversor que han fet els governs de la Generalitat i l'Estat a la ciutat. “El 80% de les inversions fetes a Amposta durant els darrers set anys han estat finançades per aquestes dues administracions, 100 milions d'euros, i crec que és de justícia reconèixer-ho”.