dilluns, 2 de maig del 2011

Els socialistes d'Ulldecona celebren un 1 de maig amb més participació que mai



L'Agrupació local del PSC d'Ulldecona va celebrar diumenge passat a l'Ermita de la Pietat la festa dels treballadors i treballadors, l'1 de Maig, enmig d'un ambient reivindicatiu i festiu a la vegada. Més de 200 persones es van aplegat en un dinar de germanor, precedit d'un acte polític que va comptar amb la intervenció de l'Alcaldessa i candidata a les properes eleccions municipals, Núria Ventura. La també Diputada al Parlament de Catalunya va assegurar que "estem davant d'unes eleccions decissives que marcaran el futur del nostre poble". La desició està ara en mans dels veïns i veïnes d'Ulldecona, dels Valentins, de Sant Joan del Pas, del Barri Castell, de les Ventalles i de la Miliana, que hauran de triar amb el seu vot qui volen que sigue l'alcaldessa i qui volen que governe durant els propers quatre anys.

Segons Ventura "el balanç de l'acció de govern és positiu, el programa electoral és molt bo i la llista que presentem és la millor, sense cap dubte", per tant, les perspectives de cara al 22 de maig són esperançadores. Núria Ventura encapçala una candidatura renovada al 50 %. La segueixen per aquest ordre: Eduard Marin, Victor Vidal, Neus Borràs, Lluc Fernandez, Demetrio Querol, Pili Biosca, Enrique Edo, Neus Gascó, Adela Telechi, Marc Poy, Nassira El Hadri, Josep Beltran, Manolo Fandos, Puri Serrano i Lurdes Gascó.

Els socialistes van commemorar els fets de Chicago de 1886, quan 200.000 obrers es va manifestar reclamant la jornada laboral de 8 hores i una brutal repressió culminà posteriorment amb la mort d'alguns d'ells. El Congrès Obrer Socialista de la II Internacional, celebreat el 1889 a París, va acordar el primer de maig com a una jornada de lluita i reivindicació. Segons van posar ahir de manifest durant la festa de l'Ermita, ara més que mai cal aixecar la veu per la defensa dels drets dels treballadors i treballadores i per la
protecció de l'estat del benestar.