dimecres, 28 de març del 2012

El PSC de l'Ebre dóna suport a la vaga general de demà

Participarà en les concentracions que es faran a Tortosa a les 12, a la plaça Barcelona, i a les 19 hores, a la plaça Alfons XII

El PSC de l'Ebre dóna suport a la convocatòria de vaga general convocada pels sindicats majoritaris per demà dijous, dia 29 de març, en protesta contra l'agressiva reforma laboral del govern del PP que representa un retrocés en els drets aconseguits pels treballadors i treballadores, a banda d'una precarització laboral. Els socialistes participaran en les concentracions que es celebraran a Tortosa, a les 12.00 hores a la plaça Barcelona, i a les 19 hores, a la plaça Alfons XX.

Aquesta tarda, els socialistes ebrencs han organitzat una xerrada amb la diputada socialista i experta en temes laborals, Isabel López Chamosa sobre la reforma laboral i com aquesta afecta als treballadors i treballadores. Tindrà lloc a les 19 hores al Casal Municipal d'Amposta.

D'altra banda, com ja va anunciar la primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, els diferents càrrecs públics del partit que secundin la vaga faran donació de les seves retribucions o de la part proporcional del seu sou a diferents ONG del territori. 
Cal recordar que el PSC ha activat aquesta setmana, en el marc de la campanya en contra de la reforma laboral el web ruptura laboral http://rupturalaboral.cat/.