diumenge, 11 de març del 2012

Núria Ventura: “No ens podem quedar amb els braços creuats davant una reforma que enviarà més ebrencs a l'atur”








Els socialistes participen en la manifestació que ha tingut lloc aquest matí a Tortosa contra la reforma laboral del govern del PP 

Els socialistes de l'Ebre s'han tornat a sumar avui a la segona manifestació convocada pels sindicats UGT i CCOO a Tortosa en contra de la reforma laboral del govern del PP, ratificada aquesta setmana al Congrés amb els vots de CiU. La nova convocatòria ha congregat més de 1.500 persones que han mostrat al llarg del matí el rebuig a una proposta extremadament agressiva per als interessos dels treballadors i treballadores “injusta i ineficaç”, tal com ha assenyalat la primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura.

“Els socialistes ens hem tornat a mobilitzar avui perquè a l'Ebre, on hem superat els 16,000 aturats, no ens podem quedar amb els braços creuats davant una reforma que enviarà més gent a l'atur”, ha emfasitzat. A més també ha advertit de la duresa d'aquesta reforma especialment per als més joves: “colpeja durament aquest col·lectiu, amb un índex d'atur molt elevat, abocant-los a treballs precaris o directament a l'emigració.”