dissabte, 31 de març del 2012

Joan Sabaté és reelegit primer secretari del PSC de Tortosa

Joan Sabaté amb alguns dels membres de la nova executiva

Ha mostrat el seu agraïment a Eduard Ena per enriquir el debat contrastant projectes polítcs i ha ofert el seu compromís per recuperar el lideratge a Tortosa
L'assemblea del PSC de Tortosa ha reelegit aquesta nit Joan Sabaté com a primer secretari amb el 65,4% dels vots front al 33,6% que ha obtingut Eduard Ena. Sabaté ha agraït el suport de la militància i també a Ena, “bon amic i col·laborador de sempre el fet que hagi contrastat el seu projecte de partit amb el meu perquè ha donat vivacitat al debat i l'ha fet més democràtic i intens”.
Assumeixo el meu compromís amb la militància per recuperar el lideratge de la societat tortosina, i perquè les propostes dels socialistes encarin el futur amb progrés, creixement econòmic i creació de llocs de treball, i un projecte de lideratge solidari del conjunt de les Terres de l'Ebre”, ha assenyalat Sabaté. També ha valorat molt positivament l'àmplia assistència, ja que a l'assemblea hi han assistit més d'un centenar de militants.
La nova executiva estarà formada per Joan Sabaté, com a primer secretari, Ismael Roldan, com a president; Anna Ariño, com a viceprimera secretària; Enric Roig, com a secretari d'Organització; Teresa Castellà, com a secretària d'Acció Electoral; Antoni Sabaté, com a secretari de Política Municipal; Ricard Lleixà, com a secretari de Ciutadania i Societat Civil; Mariano Borràs, com a secretari d'Economia i com a vocals Gerard Avinyó, Dolors Bel, Victòria Campos, Consol Cordero, Laura Gil, Maria López, Estrella Martínez, Eugeni Monllaó, Francesc Ramírez, Eduard Rel, Joana Subirasts i Lluïsa Vergés.
Davant del fet que s'hagi votat conjuntament el primer secretari amb tota la candidadura Joan Sabaté ha manifestat que proposarà a la candidatura d'Eduard Ena incorporar alguns dels seus membres a la nova executiva del partit. Cal afegir que són membres nats de l'executiva els regidors i regidores, els representants de les Juntes Veïnals, els representants dels consells de barri, els secretaris de Federació, la primera secretària de la JSC, els membres de l'executiva de federació i el coordinador del grup municipal.
Pel que fa a l'elecció dels membres del consell de federació, han estat escollits Ismael Roldan, Mariano Borràs, Anna Ariño, Pere Bonavida, Teresa Castellà, Ricard Lleixà, Pau Sabaté, Lluïsa Vergés, Eva Ortega, Enric roig, Maria López, Cristina Bel, Eduard Ena i Dolors López.