dilluns, 2 d’abril del 2012

Antoni Espanya: “Em comprometo a treballar perquè el PSC tingui el pes que li pertoca en el mapa polític municipal”


  Espanya va ser reelegit divendres passat primer secretari del PSC d'Amposta

L'assemblea del PSC d'Amposta va reelegir divendres a la nit Antoni Espanya com a primer secretari de l'agrupació local. Espanya ha agraït la confiança mostrada i s'ha compromès a treballar perquè el PSC tingui el pes que li pertoca en el mapa polític municipal. “Amposta té un vot d'esquerres potencial del 50% del conjunt de l'electorat com es va demostrar en les eleccions generals del 2008”, ha recordat, tot afegint: “el PSC té una gran sintonia amb una àmplia franja de la societat ampostina, la prova està en el fet que entre militants i simpatitzants hi ha més de 300 persones que ens donen suport explícit i que segueixen el nostre treball regularment”.

Espanya, que no repetirà com a candidat a l'alcaldia, ha emfatitzat que “estem en condicions de configurar un projecte renovat i il·lusionador per a la nostra ciutat, ja que des de les passades eleccions municipals hem aglutinat un grup d'ampostines i ampostins amb moltes ganes d'implicar-se i oferir el millor d'ells mateixos amb l'horitzó de les Municipals de 2015”.

L'executiva està formada per Espanya com a primer secretari; Martí Gavaldà, secretari d'Organització; Joan Castellano, secretari de Política Municipal; Judit Ventura, secretària de Salut i Benestar Social; Jenny Facerias, secretària de Formació i Joventut; Joan Ferré, secretari de Xarxes Socials; Júlia Idiarte, secretària de Cultura; Coper Betoret, secretari de Dinamització de la Gent Gran; Angelina Caballé, secretari d'Agricultura, i Matias Muñoz. Cal assenyalar que s'integren com a membres nats de l'executiva com a càrrecs de la federació Lluïsa Lizárraga, que és la nova secretària d'Educació, Míriam Galindo i Josep Maria Simó. També s'integren a l'executiva en qualitat d'invitats, els simpatitzants Maria Joan Martí, que és la nova secretària de Comunicació i Acció Electoral, i Ambiorix de Jesus Ribera, secretari de Ciutadania i Societat Civil.

L'assemblea també va aprovar els informes de gestió i financer de l'anterior mandat i va aprovar com a nous membres del Consell de Federació a Judit Ventura, Joan Castellano, Júlia Idiarte i Ambiorix de Jesus Ribera.