dilluns, 2 d’abril del 2012

Deu agrupacions de la Federació del PSC de l'Ebre ja han escollit les noves executives locals


En el marc de la renovació de les direccions del partit que va iniciar-se després del congrés de federació celebrat a Sant Jaume el 25 de febrer

Deu agrupacions del PSC de les Terres de l'Ebre ja han escollit les noves executives locals del partit en el marc de la renovació de les direccions del partit que va iniciar-se després del congrés de federació celebrat a Sant jaume el 25 de febrer.
Aquest cap de setmana l'assembea del PSC de Tortosa va escollir Joan Sabaté primer secretari i a Amposta va ser reelegit Antoni Espanya. També es va celebrar assemblea a Sant Jaume, on la nova primera secretària serà Bibiana Porres i a la Sénia, on va ser escollit Víctor Valls. També ja s'han celebrat les assembles de Roquetes, amb l'elecció de Miquel Castelló com a primer secretari i de Santa Bàrbara, amb Fernando Llombart com a primer secretari. A l'Ampolla, l'assemblea va escollir nou primer secretari Joan Curto i a Godall es va elegir a Josep Maria Borrell. José Emilio Bertomeu va ser escollit fa quinze dies nou primer secretari de Deltebre i a Alcanar la setmana passada va ser reelegit Albert Alarcón.
Durant els pròxims dies culminarà, amb l'elecció de la resta de direccions de les agrupacions locals i comarcals, el procés congressual del partit.