dimecres, 11 d’abril del 2012

Eduard Marín, nou primer secretari de l'agrupació del PSC a Ulldecona


La nova executiva es presentarà el proper 1 de maig en la Festa dels Treballadors/es a l'ermita de la Pietat

L'agrupació local del PSC d'Ulldecona va elegir ahir a la nit per unanimitat a Eduard Maín com a nou primer secretari i a Demetrio Querol com a secretari d'Organització i Finances. A banda, es van elegir els secretaris i secretàries de militància, política muninicipal, cultura, economia, medi ambient i política energètica, educació, benestar, infància, joventut i gent gran, barris, comunicació i xarxes socials. Es tracta d'un equip format per 27 persones que serà presentat el proper dia 1 de maig en la Festa dels Treballadors/es que els socialistes d'Ulldecona celebren des de fa més de trenta anys a l'Ermita de la Pietat d'Ulldecona.

L'assemblea ha aprovat també per unanimitat l'informe de gestió del mandat 2008-2012 presentat pel primer secretari sortint, Joan Poy, que ha estat al front de l'organització des del 2000, i a qui Eduard Marín en nom de l'agrupació d'Ulldecona va agrair la seva tasca.

En l'assemblea va exercir com a presidenta de la mesa Núria Ventura, primera secretària del PSC a les Teres de l'Ebre, que milita a l'agrupació d'Ulldecona. Així mateix, Joan Alginet i Bibiana Porres, com a secretari de comunicació i secretària de formació de la fedearció ebrenca respectivament, han acompanyat també els i les militants i simpatitzants d'Ulldecona.