divendres, 13 d’abril del 2012

Secundí Acisclo, reelegit primer secretari del PSC de Mas de Barberans

La nova executiva insistirà en les alternatives presentades pels socialistes per superar l'actual situació econòmica, denunciant les mesures insolidàries de la dreta

L'assemblea de l'agrupació local del PSC de Mas de Barberans ha reelegit Secundí Acisclo primer secretari. Acisclo s'ha compromès a continuar la línia de treball desenvolupada fins ara “que tant bons resultats ha comportat a l'agrupació, però tenint present que cal adaptar-nos als canvis que s'estan produint en la societat i particularment al nostre municipi”. 

Quant als principals objectius de la nova executiva, hi ha incrementar el nombre de militants amb noves incorporacions, prioritàriament gent jove, i continuar al costat de la nostra ciutadania “per conèixer les problemàtiques i inquietuds dels conciutadans i poder difondre les nostres propostes programàtiques”.  I sobretot, Acisclo considera important insistir en les alternatives que presenta el PSC “per superar l'actual crisi econòmica, tot denunciant les mesures tan insolidàries adoptades per la dreta”.

La nova executiva la completen Josep Mª Lleixà Lleixà, Cèlia Lleixà i Sergio Guimerà. L'assemblea també va aprovar l'informe de gestió de l'anterior mandat.