dimarts, 24 d’abril del 2012

El PSC del Montsià considera imprescindible posar en valor l'ideari socialista per garantir la igualtat i la justícia social


L'assemblea de l'agrupació comarcal aposta per l'impuls dels sectors estratègics per generar ocupació

Els socialistes del Montsià es van reunir divendres en assemblea seguint el procés congressual obert a la federació el passat mes de febrer. En el transcurs de la mateixa, van aprovar una proposta de resolució que reivindica l'ideari socialista com a alternativa a les actuals polítiques neoliberals dels governs de Madrid i Catalunya que lluny de trobar solucions a l'actual situació econòmica ofeguen el país amb contínues retallades en drets socials, bàsicament en educació i salut, afectant sobretot als sectors més dèbils de la nostra societat.

La resolució inclou la necessitar de recuperar l'impuls als sectors econòmics que més prosperitat han donat a la comarca del Montsià com són l'agroindústria, l'aqüicultura, el clúster del moble, i el turisme per tal de generar ocupació.

L'Agrupació Comarcal del PSC del Montsià va aprovar per unanimitat l'informe de gestió de l'anterior mandat i va reelegir Francesc Miró com a primer secretari. La resta de l'executiva està formada per Míriam Galindo, secretària d'Organització; Maria José Vila Bellaubí, secretària de Política Municipal i Coordinadora de Grups; Jennyfer Facerias, secretària i secretària de Campanyes; Josep Pitarch, secretari d'Implantació Territorial; Neus Borràs, secretària de Relació amb les Entitats; Cèlia Lleixà, secretària de Polítiques de les Dones, i Martí Gavaldà, Demetrio Querol i Lluïsa Lizárraga, com a secretaris executius. Com a membres nats hi formen part els o les primeres secretaries de totes les agrupacions del Montsià.