dimarts, 3 d’abril del 2012

Bibiana Porres és escollida nova primera secretària del PSC de Sant Jaume d'Enveja

La nova executiva, amb Damià Queral com a president, es compromet a treballar fort pel projecte municipal que ha transformat i millorat el poble

L'agrupació local del PSC de Sant Jaume d'Enveja va escollir dissabte passat a Bibiana Porres com a nova primera secretària. L'executiva, la completen Damià Queral, com a president; Judith Masià, secretària d'Organització i Finances; Joan Castor Gonell, secretari de Política Municipal, i Vicent Perelló i Joan Porres, com a vocals.Cal afegir que són membres nats de l'executiva els regidors i regidores i els representants a la junta veïnal de l'EMD dels Muntells.

Un dels principals objectius de la nova executiva és continuar sent la força més votada al municipi i consolidar i augmentar el nombre de militants i simpatitzants de l'agrupació. Un altre dels reptes plantejats és implicar a la gent jove i millorar la comunicació entre la ciutadania i el partit. “Durant aquests anys el govern socialista ha permès transformar el poble, dotant-lo d'infraestructures de gran importància per al futur del municipi i millorant la qualitat de vida dels veïns i veïnes, per això, des de l'agrupació ens comprometem a treballar fort en el suport a aquest projecte municipal”, ha destacat Bibiana Porres.

L'assemblea també va aprovar l'informe de gestió de l'anterior mandat .