dilluns, 19 de març del 2012

Jose Emilio Bertomeu, escollit nou primer secretari del PSC de Deltebre










Bertomeu, que serà alcalde el juny de l'any vinent, treballarà per obtenir els bons resultats electorals d'autònomiques i generals també a les municipals

José Emilio Bertomeu, primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Deltebre, és el nou primer secretari del PSC de Deltebre després que així ho aprovés l'assemblea general extraordinària celebrada divendres passat. “Vull agrair el suport rebut per enfilar aquesta nova etapa en què posarem tot l'esforç per una nova il·lusió partint de la premissa fonamental d'obrir el partit a tot el poble”, va destacar Bertomeu, que va recordar la importància que té el fet que d'aquí a un any i mig serà el nou alcalde del municipi. “Per tirar endavant aquesta tasca de gran responsabilitat us necessito a tots i a totes per tal de construir un poble millor”. Bertomeu va referir-se als moments de dificultat viscuts i al fet que el partit inicia ara una nova etapa molt més enfortit i amb un objectiu polític fonamental, obtenir els bons resultats electorals de les eleccions autonòmiques i generals també a les municipals.

Bertomeu substitueix en el càrrec Xavier Aliau que continuarà a l'executiva com a secretari de Medi Ambient. La nova direcció està completada amb Jose Maria Castells com a president; Joan Alginet, com a viceprimer secretari; Joaquim Gilabert, com a secretari d'Organització; Natàlia Valls, com a secretària de Finances; Sònia Bertomeu, com a secterària de Política Municipal; Marcel·la Otamendi, com a secretària de Formació; Leo Casanova, com a secretària de Polítiques de les Dones, i Aleix Ferré, com a secretari de Joventut, Educació i Esports. I a la secretaria executiva, Juan José Castellà, Erundina Castells, Rosa Balada, Elena Rodríguez, Lourdes Fosch, Roque Morelló i Joan Casanova.

Durant l'assemblea es va aprovar tant l'informe de gestió com l'informe financer presentat per la direcció sortint i també es va homenatjar a Joan Sanchis, fotògraf, i als militants Joan Ramon Castells i Jose Fosch. A l'acte hi va assistir la primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, acompanyada de diversos membres de l'executiva.