divendres, 16 de març del 2012

El PSC de l'Ebre dóna suport a la convocatòria de vaga general

Representants de la nova executiva s'han reunit avui amb UGT de l'Ebre dins la ronda de contactes amb organitzacions sindicals i partits polítics

La primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, acompanyada de diferents membres de la nova executiva, s'han reunit aquest matí amb UGT Terres de l'Ebre inicant la ronda de contactes amb els sectors socioeconòmics i els partits polítics per tal de presentar-se i recollir les principals inquietuts en tot allò que afecta al territori. “En la reunió d'aquest matí hem tractat un tema important com és la reforma laboral i la convocatòria de vaga general per al dia 29 de març en què hem ofert tot el nostre suport als sindicats, tal com ho hem fet fins ara en les diferents mobilitzacions que s'han produït, ja que és una mesura agressiva, ineficaç i injusta per als treballadors i treballadores”, ha explicat Ventura. Un altre dels temes tractats són les infraestructures que el territori necessita i el suport als projectes econòmics per generar riquesa i ocupació “atenent a les mancances que hi ha i donat l'alt índex d'atur que afecta a les Terres de l'Ebre”.

El secretari general d'UGT Terres de l'Ebre, Wifredo Miró, ha agraït el suport del PSC a la lluita contra la reforma laboral i ha plantejat alguns elements sobre infraestructures i temes socials “que ens preocupen i en els quals podem arribar a acords”. Miró ha aprofitat per recordar que la vaga del dia 29 té com a principal objectiu frenar l'actitud del govern. “Tot i que segurament no n'hi haurà prou, la gent entendrà que els drets que ara li prenen se'ls va guanyar sortint al carrer i ara haurà de sortir al carrer per a mantindre'ls”. En aquest sentit, ha insistit que en aquest camí “es treballa amb altres sindicats, bàsicament amb CCOO, i amb els partits d'esquerra que saben que aquí s'hi juguen molt.”