dissabte, 10 de març del 2012

Les Joventuts Socialistes d'Alcanar i Ulldecona es comprometen a treballar fort per una societat més justa

S'han constituït aquest matí i hi tindran al capdavant, respectivament, 
Albert Alarcón i Nassira El Hadri 

“Un dia històric i important per al futur del PSC i de les Terres de l'Ebre”. Així han definit la constitució de les Joventuts Socialistes d'Alcanar i d'Ulldecona tant Albert Alarcón, nou primer secretari de la JSC d'Alcanar, com Nassira El Hadri, nova primera secretària de la JSC d'Ulldecona. A l'acte, que s'ha celebrat aquest matí, hi han assistit la primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, els primers secretaris i els portaveus del PSC d'Alcanar i Ulldecona, i la secretària de Coordinació Territorial de les JSC, Arantxa Calvera, a banda d'altres càrrecs del partit i de diferents membres de les joventuts d'altres poblacions de les Terres de l'Ebre.

Albert Alarcón ha destacat que el principal objectiu és constribuir a la renovació del projecte socialista a les Terres de l'Ebre. “En la situació de dificultat actual cal que la gent jove s'impliqui, cal crear cantera. És un pas important per a les Terres de l'Ebre, per al Montsià i sobretot per Alcanar, on hem passat uns anys molt difícils i per això cal estar molt satisfets que la gent jove s'animi a participar en el projecte socialista”. En aquest sentit, ha destacat que les JSC d'Alcanar són un equip de gent amb moltes ganes de treballar per construir un partit fort en benefici de les Terres de l'Ebre.

De la seva banda, Nassira El Hadri ha destacat que l'acte d'avui “ens implica encara més amb la nostra societat, és un compromís i una responsabilitat que tots els joves socialistes falduts emprenem amb moltes ganes”. Durant la seva intervenció ha deixat clar que els joves no són només el futur sinó també el present per construir una societat més justa, equilibrada i sostenible. “Sabem que aquesta serà una realitat només quan treballem de valent des dels valors del socialisme, amb principis democràtics, fidels als ideals de l'esquerra, on les eines fonamentals són el diàleg, el debat, la reflexió i la participació”.

L'equip de treball de les JSC d'Alcanar està format per Albert Alarcón, Andreu Subirats, Laia Segarra, Celeste Juan, Giancarlo Ribaudo, Dani Fibla, Marc Riba, Joan Angel Subirats, Ivan Martínez i Oriol Torres.

Pel que fa a les JSC d'Ulldecona, està format per Nassira El Hadri, Cristian Ferrer, Anna Querol, Jus Beltran, Maribel Querol, Sergi Pla, Erika Edo, Lluc Fernández, Eduard Marín i Jordi Ferré.