divendres, 23 de març del 2012

El PSC de l'Ebre es reuneix amb CCOO i ofereix el seu suport a la vaga general en contra de la reforma laboral

Els socialistes organitzen dimecres, 28 de març, una xerrada-col·loqui amb la diputada Isabel López sobre la reforma laboral al Casal Municipal d'Amposta

La primera secretària del PSC de l'Ebre, Núria Ventura, acompanyada de diferents membres de la nova executiva, s'han reunit aquest matí amb Comissions Obreres en la ronda de contactes amb els sectors socioeconòmics i els partits polítics per tal de presentar-se i recollir les principals inquietuts en tot allò que afecta al territori. Durant la reunió, els socialistes, de la mateixa manera que ho van fer amb UGT, han donat suport al sindicat en la convocatòria de vaga general per al 29 de març vinent en contra de la reforma laboral del govern del PP. “Considerem que es tracta d'un retrocès de drets laborals que no només afecta als treballadors que estan en actiu, ja que implica una involució en tot allò aconseguit durant els darrers trenta anys. Per això, cal sortir al carrer a rebutjar aquestes polítiques neoliberals tan agressives”, ha assenyalat la secretària d'Organització, Míriam Galindo.

Amb aquesta reforma com a principal preocupació en aquests moments, el PSC de l'Ebre ha organitzat una xerrada-col·loqui sobre la reforma laboral que anirà a càrrec de la diputada socialista al Congrés i experta en temes laborals, Isabel López Chamosa. L'acte tindrà lloc dimecres vinent, dia 28 de març, a les 19 hores, al Casal Municipal d'Amposta i està obert a tothom.