dimecres, 28 de març del 2012

Isabel López: “Si no aturem la reforma laboral ens convertirem en els esclaus del segle XXI”

La diputada socialista, que ha ofert aquesta tarda una xerrada-col·loqui a Amposta,  insta a la ciutadania a sortir al carrer per rebutja-la

La diputada socialista al Congrés i experta en temes laborals, Isabel López Chamosa, ha fet avui una crida a la mobilització de la ciutadania perquè surti al carrer per rebutjar la reforma laboral del govern del PP. Després d'assenyalar que l'objectiu de la reforma és convertir a l'empresari en amo, ha estat molt contundent en afirmar que “si no som capaços de canviar-la ens convertirem en els esclaus del segle XXI”.

En aquest sentit, ha recordat alguns dels punts més preocupants com són la rebaixa de les indemnitzacions per acomiadaments, facilitant-los, i l'eliminació de tots els drets individuals i col·lectius. “Fins ara, si l'empresa et volia traslladar de centre o canviar d'horari, havies de posar-te d'acord i, sinó, anaves a l'autoritat laboral; doncs ara no, si l'empresa vol i tu no hi estàs d'acord, vint dies i nou mensualitats i al carrer.” Segons la diputada, aquesta reforma representa un canvi radical que cal frenar sortint al carrerr. “No estem parlant d'una reforma, sinó d'una esmena a la totalitat a les relacions laborals dels darrers trenta anys.”

Isabel López ha fet aquestes declaracions durant la xerrada-col·loqui que el PSC de l'Ebre ha organitzat aquesta tarda a Amposta.